Gå direkt till innehåll
Årets hetaste unga teknikföretag är ett Movexumbolag

Pressmeddelande -

Årets hetaste unga teknikföretag är ett Movexumbolag

Ett stort grattis Swedish Steel Yachts. Nu finns ett av Sveriges hetaste unga teknikföretag just i Gävle. I hård konkurens med ca 280 nominerade företag runt om i Sverige har Swedish Steel Yachts (SSY AB) placerat sig på denna unika 33 lista.

33-listan har funnits i 8 år och varje år har de hetaste teknikföretagen i Sverige valts.Konkurrensen är stenhård och har över tid ökat gällande vilka bolag som kommer med på 33-listan. SSY hamnar nu på samma lista som kända företag som musiktjänsten Spotify, spelbolaget Mojang och betaltjänsten iZettle vilka varit med under tidigare år.

Att vår region fått med ett företag på 33-listan i sig är unikt då det aldrig tidigare hänt men också ett tecken på att regionens och kommunernas långsiktiga satsning på en professionell inkubatormiljö med fokus på innovationer gett resultat.

-Det känns också väldigt bra att vi från Movexum varit med i SSYs resa från början och stöttar bolaget i deras resa mot kommersiella framgång i framtiden säger Ulf Borbos, VD för Gävleborgs Lean Startup Inkubator, Movexum.

Kvällen den 14:e april på Münchenbryggeriet släpptes den kompletta listan under ett fullspäckat scenprogram med över 500 entreprenörer, riskkapitalister, inkubatorföreträdare, sciencepark-ansvariga, forskare, politiker, m.m. på plats.

För mer information kontakta:

Ulf Borbos, VD Movexum

070-537 31 07

ulf.borbos@movexum.se

Rasmus Rosén, VD SSY

070-928 01 94

rasmus.rosen@ssy.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Movexum AB är Gävleborgs Lean Startup Inkubator - en kreativ utvecklingsmiljö för tillväxtföretag.

Movexumerbjuder en effektiv process för att ta din innovation från idé till marknad. Genom att ge tillgång till kompetens, kontakter och kapital via professionellt stöd och effektiv företagsutveckling är Movexum med och skapar nya tillväxtbolag i Gävleborg.

Movexum skall på ett konkret och effektivt sätt skapa affärsutveckling och stödja uppkomsten av nya idéer/bolag från samhälle, näringsliv, högskola och offentlig sektor.

Movexum antar entreprenörer och innovatörer som verkar i Gävleborg och har affärsidéer med tillväxtpotential och en innovativ höjd. Här gäller business – inte byråkrati.

Kontakter

Ulrika Malmqvist

Ulrika Malmqvist

Presskontakt VD 070-750 22 56
Anna Utterberg

Anna Utterberg

Presskontakt Kommunikationsansvarig 073-981 73 25

Relaterat innehåll