Gå direkt till innehåll
Angelica Smedberg, Sisterhood. Adis Kurtalic, Viktor Prim, Carl Karlsson, Solask. Johan Holtby, Ylva Hansdotter, CADcog.
Angelica Smedberg, Sisterhood. Adis Kurtalic, Viktor Prim, Carl Karlsson, Solask. Johan Holtby, Ylva Hansdotter, CADcog.

Pressmeddelande -

Tre Movexum-bolag bland Sveriges dolda startupbubblare

Breakit har djupdykt i unga svenska techbolag och släppte idag sin lista över heta startups redo att ta över. Med på listan finns tre Movexumbolag; Sisterhood, CadCog och Solask.

- Vi vet ju vilka spännande case som vi jobbar med och det är naturligtvis jättekul att några av bolagen nu uppmärksammas nationellt. Extra roligt är att vi på Movexum just nu har all time high i våra program och märker ett stort intresse från såväl nya entreprenörer som från erfarna grundare som nu ska utveckla en innovativ startup. Och även om vi just nu har bra med beläggning i våra program söker vi alltid fler spännande case/entreprenörer och investerare som har intresse att skapa tillväxt i länet.

Här läser du artikeln och ser alla listade bolag.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Movexums uppdrag är att skapa tillväxt i regionen genom förädla innovativa idéer till kommersiella produkter och tjänster. Sedan starten 2008 har vi hjälpt cirka 100 entreprenörer och innovatörer. Några av bolagen är idag introducerade på börsen, de flesta har idag flertalet anställda och en del har med sina lösningar på riktigt förändrat människor liv och erbjudit dem förutsättningar de annars skulle ha saknat.

Vi erbjuder affärscoaching, kapital och arbete med beprövade startup-metoder och utforskar tillsammans med idébärarna deras idéers potential och tilltänkta marknad. För idéer som befinner sig i väldigt tidiga stadier har vi utvecklingsprogrammet Boost Chamber och för idébärare som kommit lite längre med verifieringen av sin idé erbjuder vi vårt inkubatoe- eller acceleratorprogram.

Kontakter

Ulrika Malmqvist

Ulrika Malmqvist

Presskontakt VD 070-750 22 56
Anna Utterberg

Anna Utterberg

Presskontakt Kommunikationsansvarig 073-981 73 25